محسنیاژهای درباره رفع فیلتر تلگرام گفت: اگر چیزی شورای عالی امنیت ملی تصویب کرد، ما ملتزم به عمل او هستیم زیرا مصوبات شورای عالی امنیت ملی و مجلس لازم الاجراست حتی اگر نظر مخالف داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محسنیاژهای در ادامه نشست خبری خود اظهار کرد: امروز همه قبول دارند که فضای مجازی رها شده است؛ امروز حقیقتا، موجب مفسده امنیتی، اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برای کشور است و امروز بسیاری از کلاهبرداریها و جرایم سنگین اقتصادی از همین مجرا صورت میگیرد و مواد مخدر از همین طریق به فروش میرسد. فکر نمیکنم کسی باشد که این را منکر باشد.
وی ادامه داد: آیا با وجود این همه مفسده ما باید رها کنیم و هیچ اقدامی نکنیم؟ شورای عالی فضای مجازی به درستی گفتند که ما وظیفه سیاستگذاری در این خصوص را بر عهده داریم. ما که نمیخواهیم جلوی فضای مجازی را بگیریم و به طور کلی محدودیت ایجاد کنیم و اقدامات مفید و موثر سایبر را بر عهده بگیریم. اینکه تا الان فضای مجازی چکار کرده، در مقام آن نیستم. زمانی که من نامه نوشتم، گفتیم یا شما اقدام کنید یا وظیفه ذاتی قوه قضاییه است که جلوی جرم را بگیرد. وزارت ارتباطات آن موقع قول داد به ما که سه ماه و بعد گفتند شش ماه فرصت دهید. یک سلسله اقدامات انجام دادند اما به نظر ما کافی نبود. از نظر شخصی بنده در این مسئله هر کسی بتواند کاری کند و نکند، مقصر است.
سخنگوی قوهقضاییه ادامه داد: آیا میتوانستند کاری بکنند یا خیر؟ من از لحاظ فنی وارد نیستم ولی خیلیها در دولت قبل، اسبق و چه الان، افراد فنی وجود دارند که میگویند میشود به طور کلی اینها فیلتر نشوند و در عین حال مدیریت داشته باشیم. اگر شدنی باشد و روزی ثابت شود که میشده و نکردند، حتما باید تحت تعقیب قرار گیرند.
محسنیاژهای با تأکید بر اینکه هیچ کس تردید ندارد که در اغتشاشات اخیر فضای مجازی موثر بود گفت: بر همین اساس شورای عالی امنیت ملی محدویت هایی را ایجاد کرد. اگر نبود که محدودیت ایجاد نمی کردند. آیا این ضررها برطرف شد؟ اگر برطرف نشده باید اقدام کرد. قوه قضاییه در حال بررسی است تا ببیند امکان دارد این شبکه ها در اختیار مردم باشد اما فساد نباشد؟
وی درباره رفع فیلتر تلگرام گفت: اگر چیزی شورای عالی امنیت ملی تصویب کرد، ما ملتزم به عمل او هستیم زیرا مصوبات شورای عالی امنیت ملی و مجلس لازم الاجراست حتی اگر نظر مخالف داشته باشیم.
معاون اول قوهقضاییه درباره پرونده صندق ذخیره فرهنگیان گفت: در این پرونده از ۸۰ نفر تا الان تحقیق شده اما هنوز دادگاه نرفته است. امیدواریم خیلی طول نکشد و پرونده به دادگاه برود. عمد مسئله این پرونده در شرایط فعلی، کارشناسیهاست.
محسنیاژهای درباره سوء استفاده از وجوه و اموال شهرداری در انتخابات گفت: اگر گزارش شود، ما رسیدگی می کنیم. امیدواریم اگر واقعا به تخلفی رسیدند، گزارش کنند.
وی درباره آخرین وضعیت پرونده حسین فریدون اظهار کرد: پرونده مسکوت و معطل نیست و کار میشود. این پرونده بیشتر از یک متهم دارد. یکی از متهمان همان آقایی بود که بدهیهای سنگین به بانک و مشکلات مالیاتی داشت. در رابطه با بدهی بانک، اخیرا اموالی به اسم بانک شده است. پرونده معطل نیست ولی هنوز منجر به صدور کیفرخواست نشده است.